Naturali Çiçek Ihlamur
Naturali Çiçek Ihlamur
Naturali Çiçek Ihlamur Çayı Demleme:
Yapılan Analiz |
Sonuç |
Ö.L. |
Metot |
Cihaz |
G.K. |
Ö.B. |
Limit |
Limit Kaynağı |
D |
1-*Enerji |
0,40 kcal/100g |
|
FAO Food and Nutrition Paper 77 Food Energy, 2003 |
|
|
|
|
|
DY |
2-*Karbonhidrat (%) |
0,0 |
|
FAO Food and Nutrition Paper 77 Food Energy, 2003 |
|
|
|
|
|
U |
3-Diyet Lifi (%) |
0,10 |
|
Kit Metodu (Merck Dietary Fiber) |
|
|
|
|
|
DY |
4-*Kül (%) |
0,0 |
|
İşletme İçi Metot |
|
|
|
|
|
DY |
5-*Protein (%) |
0,10 |
|
GERHARDT APP. Nitrogen determination manual,2003 |
|
|
|
|
|
DY |
6-*Rutubet (%) |
99,8 |
|
İşletme İçi Metot |
|
|
|
|
|
DY |
7-Şeker (%) |
0,0 ± 0,0 |
|
İşletme İçi Metot |
|
|
0,0700 |
|
|
DY |
8-Tuz (%) |
0,0 |
|
İşletme İçi Metot |
|
|
|
|
|
DY |
9-*Yağ (%) |
0,0 |
|
Gerhardt App. Guideline procedure of fat determination |
|
|
|
|
|
DY |
10-*Doymuş Yağ Asitleri |
0,0 g/100 ml |
|
TGK 2014/53 |
GC-FID |
|
|
|
|
DY |
11-*Doymamış Yağ Asitleri |
|
|
TGK 2014/53 |
|
|
|
|
|
DY |
1-*Tekli Doymamış |
0,0 g/100 ml |
|
TGK 2014/53 |
GC-FID |
|
|
|
|
DY |
2-*Çoklu Doymamış |
0,0 g/100 ml |
|
TGK 2014/53 |
GC-FID |
|
|
|
|
DY |