Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!
Hoş Geldiniz
Sn.

Boğaz Ağrısı Nasıl Geçirilir?

13-03-2023 22:41
Boğaz Ağrısı Nasıl Geçirilir?
Boğaz ağrısı için evde uygulanabilecek birkaç yöntem var. Bunlardan biri gargara yapmak. 1 tatlı kaşığı tuzla 1 su bardağı ılık suyu karıştırın. Sıvıyı genzine alın, başınızı hafifçe yukarı bakacak şekilde gargara yapın ve sonra suyu tükürün. Hemen her saat başı gargara yapabilirsiniz.

Uzmanların önerdikleri bitki çayları da boğaz ağrısını geçirmek için kullanılabilir.

Çiçek Ihlamur


Çiçek ıhlamur, soğuk algınlığı, boğaz ağrısı, öksürük kesici ve balgam sökücü olarak kullanılan bir bitkidir. Çiçek ıhlamurun yaprakları ve çiçekleri kaynatılarak çay yapılabilir. Çiçek ıhlamurun faydaları arasında bağışıklık sistemini güçlendirmek, vücut ısısını düşürmek, kan dolaşımını artırmak ve stresi azaltmak sayılabilir.

Adaçayı


Adaçayı, soğuk algınlığı, boğaz ağrısı, öksürük kesici ve balgam sökücü olarak kullanılan bir bitkidir. Adaçayının yapraklarından hazırlanan çay, enfeksiyonlara karşı koruyucu ve iyileştirici etkiye sahiptir. Adaçayı çayı, boğazdaki iltihabı azaltır, öksürüğü yatıştırır ve balgamın atılmasını kolaylaştırır. Adaçayı çayını günde 2-3 fincan içmek, soğuk algınlığı belirtilerini hafifletmeye yardımcı olabilir.

Kış Keyfi Çayı


Soğuk algınlığı, boğaz ağrısı, öksürük kesici, balgam sökücü, bağışıklık sistemini güçlendirir.

Karışık Ihlamur


Soğuk algınlığı, boğaz ağrısı, öksürük kesici, balgam sökücüdür. Karışık ıhlamur çayı, vücuttaki toksinlerin atılmasına yardımcı olabilir ve bağışıklık sistemini güçlendirebilir. Ayrıca, uyku sorunlarına yardımcı olabilir ve stresi azaltabilir.
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.